7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Warzywa faszerowane po gospodarsku

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Dziś faszerowałam bakłażana farszem z podduszonych razem na oleju: cebula, utarte warzywa (seler, pietruszka, biała rzodkiew, jabłko), pomidory, papryczka pepperoni, sól, pieprz, kilka kropel soku z cytryny. Znakomity smak. Polecam :)
Dana Oct 5, 2013

Wytłoki po odciśnięciu soku z warzyw stanowią również świetną bazę dla zup jarzynowych lub leczo.
Dana Aug 21, 2013

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas