7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Powidła węgierkowe (bez mieszania)!

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

A czy pod koniec powidła zlewasz w całości z garnka razem z octem, czy może wybierasz łyżką, żeby ocet został na dnie?
~Zofia Oct 28, 2014

Sposób "na ocet" polecił mi znajomy.
Z lekką obawą wprowadziłam go w życie na kilogramie śliwek, a kiedy się udało, wzięłam 5 razy tyle i też się udały, nawet lepsze! Poza tym śliwki wygenerowały sporo soku, który wcale nie pachnie octem i jest przepysznym dodatkiem np. do manny czy owsianki. ;)
TNT Oct 22, 2012

TNT, skąd taki genialny przepis? Aż wydaje się niemożliwe: nie mieszać? I tylko 5-6 h gotowania? Wypróbuję chętnie, ale dopiero w przyszłym roku :) Mam nadzieje, że w tym czasie już inni wypraktykują...
Dana Oct 1, 2012

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas