7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Gulasz sojowy po węgiersku z papryką

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Można zrobić bez wody. Paprykę podusić w minimum wody z 10 minut na dużym ogniu, potem zdjąć pokrywkę, żeby woda w większości odparowała i wlać na usmażone już kotlety. Majeranku, pieprzu i papryk w proszku dać bardzo dużo. Paprykę można grubo pokroić. Polecam też dodać tabasco.
~krupski Feb 15, 2014

Spróbowałam ponownie namaczając kotlety tylko chwilę. Później podlewałam gulasz wodą z moczenia kotletów (najlepiej gdy tak robimy nie dawać do niej soli, by nie było za słone) Niestety nie podsmażyły się tak fajnie, ale za to nie rozmiękły. Poeksperymentuję jeszcze z jakimś warzywem zamiast - może cukinia, ciecierzyca, fasola?
kasumi90 Apr 28, 2013

Nie wiem, czy kotlety sojowe to najlepszy materiał na gulasz.. Bardzo fajnie się podsmażyły, ale po zalaniu wodą rozmiękły. Ogólnie gulasz w smaku bardzo dobry, tylko te kotlety psują całosc.
ryfka Jan 4, 2013

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas