7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Chleb razowy własnej roboty (na drożdżach)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Warto uściślić: paczka drożdży - suchych. Świeżych daję około 50g a i tak chleb ucieka z foremek. Całe opakowanie to zdecydowanie za dużo. :)
~Kev Aug 30, 2011

ja chce wszystkie informacje o chlebie a nie jak sie go wypieki albo coś w tym stylu żaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllll
~kinia Nov 23, 2009

najlepszy jest wlasnej roboty chleb ale na zakwasie a nie na drozdzach, i do tego lekko solony kerrygold. super sprawa. ale taki drozdzowy tez smaczny, jednak nie tak jak zakwasowy
~parys Dec 9, 2008

standardowa paczka drożdży (zwykłych, nie suszonych) waży 100g. myślę, że o taką właśnie chodzi.
~kuna Dec 2, 2008

paczka drożdży, czyli ile dokładnie?
~iza Dec 2, 2008

a właśnie że można podawac gluten już po 5 miesiącu życia. pozdrawiam
~mobak Aug 24, 2007

Jak dlugo pozostaje swiezy??
~czerwona stopa Mar 22, 2005

Wypróbowałam; dobry chlebek:)))) szczególnie cenna była dla mnie ta wskazówka o gęstości ciasta:))
~Magnolia Jul 5, 2003

słyszałem :-), oczywiście masz rację, przepis już zmieniony. to jakies nieporozumienie" ?
~Wojmans Dec 5, 2001

A słyszałeś, że glutenu nie podaje sie przed 10-ym miesiącem?
~halina Dec 2, 2001

przepis własny ale na podstawie "Kuchni makrobiotycznej"
wojmat Jul 11, 2000

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas