7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Szybka czerwona fasola z tofu - danie z patelki

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

wszystko fajnie ale tej zalewy nie powinno się jeść- dużo sodu i bpa... trzeba z niej płukać fasolę a nie przyrządzać z tego sos :|
~hasa Nov 15, 2016


Pycha! a ja niemądra nie wiedziałam, że tą zalewę można jeść- teraz widzę fasolę w całkiem innym świetle. Dla mnie kluczowe w tym daniu jest zagęszczenie zalewy mąką ziemniaczaną/kukurydzianą, wtedy robi się taki gęsty sosik :D robiłam już parę razy, z tofu i bez, z białej fasoli, z różnymi przyprawami i zawsze było pyszne.
Thuvien Apr 10, 2014

to jest pycha, a na drugi dzień jeszcze lepsze! :D
orzechova Jan 17, 2014


Uwielbiam, przepyszne i szybkie danie :)
Raszka Jun 24, 2012

Właśnie zajadam się tym na obiad i muszę powiedzieć, ze nie dość, ze smaczne, to jakie wypełniające! Świetny przepis, dziękuję za jego dodanie:)
~Kala Jun 11, 2012

:)
EwaH Apr 23, 2012


Pychota:)Dodałam jeszcze suszone pomidory i wszystkie ostre przyprawy jakie znalazłam w kuchni:)
lecik Apr 23, 2012

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas