7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Paszteciki orzechowo-grzybowe

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

fantastyczna przekąska, zdecydowany smak grzybów podkreślony lekką goryczką orzechów włoskich, z korniszonkami - mniam!
~Monika Feb 28, 2015

Zrobiłam na przyjęcie, doprawiłam odrobiną gałki muszkatałowej. Podałam z sosem rozmarynowym, udekorowałam połówką orzecha, suszoną żurawiną i listkiem rozmarynu.
Wyszło bardzo dobre.
Jako dodatek jakieś warzywa(np. ogóreczki konserwowe, korniszonki, albo jakieś świeże),które zaostrząją smak.
Dzięki za inspirację! :)
~anyz Aug 16, 2014

pęczak to kasza robiona z jęczmienia. Jej najmniej przetworzona forma, to najgrubsza z kasz jęczmiennych. Znajdziesz ją w każdym spożywczym sklepie na kaszach :) Jest przepyszna.
zielenina_blog Jan 14, 2012

Agnmid, pęczak to rodzaj kaszy jęczmiennej. Spokojnie można go dostać w sklepach spozywczych.
EwaH Jan 5, 2012

co to jest pęczak ? nigdy nie słyszalam o czymś takim ...
agnmid Jan 4, 2012

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas