7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Tom Yum - najpopularniejsza tajska zupa

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

ja wcisnelam pol limonki po zdjeciu zupy z ognia zeby nie zmienila smaku na gorzki. tylko nie mozna przesadzic bo moze zabic inne aromaty :)
aleksandra Dec 19, 2011

A co z tą limonką? Brak o niej informacji w przepisie.
Warto też wspomnieć, że mleko kokosowe łagodzi ostry smak, więc dla osób lubiących nieco łagodniejsze dania jego dodatek będzie strzałem w dziesiątkę :)
patrycccja Dec 18, 2011

bardzo fajny przepis, dalam wszystko oprocz mleka kokosowego i kolendry. czosnek imbir i chili podsmazylam chwile na oleju i dodalam troche przyprawy 5 smakow. wyszlo mocno ostre i bardzo aromatyczne. podalam z kielkami fasoli i makaronem ryzowym. super kolacja
aleksandra Dec 17, 2011

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas