7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Dynia marynowana z goździkami, cynamonem i estragonem

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Nie wiem czemu, ale na 3 słoiki w dwóch dynia zaczęła od góry ciemnieć :( Na szczęście jeden się udał i mogłam spróbować :) To nie jest dokładnie to, o czym marzyłam (wspomnienie z dzieciństwa - dynia marynowana z goździkami, sami rozumiecie :) ale i tak lepsze niż się spodziewałam robiąc. Pozytywnie zaskoczyło mnie, że nie jest ciapowata - już po kilku min. gotowania była miękka, a jeszcze 15 min. się pasteryzowała. Mimo wszystko wolałabym, żeby była jeszcze twardsza, jakby chrupiąca. Dodałabym też więcej cukru i goździków (teraz dałam 1-2 na słoik dżemówkę), żeby bardziej przypominała tą moją :)
patrycccja Mar 16, 2010

pychota zrobilem i sprobowalem
autor anonimowy Sep 10, 2003

sprawdzimy
autor anonimowy Aug 24, 2003

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas