7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Chleb razowy pszenno-owsiany (na drożdżach)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Zrobiłam z mniejszej ilości mąki, za to dodałam otręby pszenne i owsiane i większą (niż w Twojej propozycji)ilość płatków owsianych oraz więcej nasionek, również dyni i suszoną żurawinę. Piekłam w 220 stopniach przez 45 min. Przepyszny chlebek. Dziś jem go już 5 dzień i nadal zachowuje świeżość. Aha, trzymam zawinięty w lnianą ściereczkę i w torebce foliowej.
Mieszałam łyżką drewnianą 5-10 min. Wyrosło pięknie po 10-15 min.
Dana May 18, 2011

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas