7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Kotlety z płatków owsianych i selera- Komentarze do przepisu -
Płatki fajnie scalają masę i łatwo jest formować kotleciki, jeśli mimo wszystko boicie się, że kotlety będą się rozwalać, pod koniec duszenia płatków z warzywami można dodatkowo zagęścić masę dosypując trochę otrąb - pszennych/owsianych/żytnich lub orkiszowych, wtedy na pewno nie rozpadną się przy pieczeniu.
izus Dec 9, 2012
Pyszne na wiosenny obiad z młodymi ziemniakami i sosem tzatziki. Nawet mój dwulatek ochoczo się zabrał za jedzenie! Nie lubię selera w czystej postaci a tu wypada super!
magdarrr Jun 4, 2012
a mi sie wydaje, ze cukinia jest zbyt mokra. jesli juz w tym kierunku, to dynia, o zwartym miaszu, np.hokkaido. Albo podobnie jak seler jakies korzenie- marchew, pietruszka, burak
efedrina Jun 1, 2012
mozesz dodac cukinie , powinna sie sprwadzic zamiast selera
~ja May 31, 2012
Co można dodać zamiast selera?
~emi May 27, 2012 Kotety nie rozpadaly się dzięki platkom owsianym ktore związaly cala mase, i tak dalam lyzke makui ziemniaczanej dla pewnosci ale jest to zbedne w sumie. Daje 5 bo są pyszne i szybkie do zrobienia .:) OpenWorld Oct 21, 2011 pycha! trochę mi się rozpadały ale to dlatego, że miałam za mało płatków, ogółem są super ^^ zamrucz Apr 3, 2011 Bardzo pyszne! Seler to genialny składnik i przyprawa jednocześnie :) (acha, dałam płatki owsiane zwykłe, nie błyskawiczne i musiałam wlać prawie 2 razy więcej wody - ale wyszły super :) kasiarka Mar 24, 2011 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
majczi May 22, 2015