7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Polewa mleczno-kakaowa do ciast

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Witam, a czy można użyć innego mleka?
~B4myval 2014-03-06 16:10:55.479

Polewa wychodzi super, gęsta, mocno czekoladowa i nie tłusta :) bardzo fajny przepis, pozdrawiam!
~smo 2013-05-03 19:55:36.947

jeżeli nie spróbujesz to sie nie przekonasz. Płynność tak naprawdę zależy od tego ile dasz mleka. Nie sam cukier bo jeszcze jest kakao. :)
veganjihad 2010-09-29 20:45:57.088

a ja z kolei zastanawiałam się nad konsystencją, która się uzyskuje. Taka normalna, domowa polewa, jaka moja mama robiła chyba na maśle (?), cukrze i kakao była dość gęsta. A ta nie wyjdzie zbyt lejąca? Sam cukier wystarczy do zagęszczenia?
~rinka 2010-09-29 16:03:36.204

Mi starcza na foremkę o średnicy 25cm.Pzdr:)
veganjihad 2010-09-29 14:45:47.382

Ile wychodzi tej polewy, tzn. na jaką blaszkę, formę?
Natka 2010-09-29 10:59:16.124

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas