7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Prostokątna pszenno-żytnia pizza z cukinią

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

też czasami opiekam ciasto na pizzę - w tym przypadku nie było to konieczne, ponieważ farsz był dość "suchy" - w każdym razie ciasto nie zmiękło, było w miarę chrupiące, ale nie za twarde :)
vege-kika Sep 28, 2010

Super pizza ,ciasto robiłem takie samo,ale farsz zmodyfikowałem :cukinia ,suszone pomidory ,papryka 3 kolory ,sos pomidorowy z oregano,bazylia,tofu...mmmm!...
przepis super tylko wypiekałem pizze ok.30 min. wydaje mi się ,że dobrze by bylo wsadzić ciasto na blasze do piekarnika na 20 min później na to farsz i jeszcze na 10 min. delicious :) (: pzdr.
Simao Sep 25, 2010

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas