7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Sos z mieszanką warzyw chińskich

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Zrobiłam dziś na obiad ale do usmażonych warzyw, przed dodaniem sosu, wbiłam dwa jajka i poczekałam aż się zetną. Dopiero wtedy dodałam sos i wszystko wymieszałam. Wyszło przepysznie.
~BaliBliss Sep 3, 2024

Kosa
~Wujek Jul 3, 2018

Zrobiłem, cudowny, dzięki wielkie :)
~adek Jan 25, 2016

Szybki i smaczny! Polecam
~Łosiu Jan 21, 2016

Świetny! Prosty, na szybko i bardzo pyszny.
~Aga Aug 28, 2014

Bardzo dobre, polecam
Marcela Mar 21, 2014

Sos pyszny :) Odkąd odkryłam ten przepis nie wyobrażam sobie innego sosu do warzyw chińskich :)
~ja Oct 16, 2013

Doskonały smak, doprawiłem odrobiną curry i octu balsamicznego
~zabol Mar 9, 2013

pycha :) chyba troche przegiełam z przyprawami bo palilo w gębe :P ale bedzie jednym z moich ulubionych ;)
wisniowa Jul 21, 2011


bardzo smaczny sos, dodałam jeszcze 1/2 łyżeczki curry, bo lubię je w chińskich daniach i około łyżki sosu chilli z ananasem z TaoTao. świetnie wszystko razem się komponuje :). tylko musiałam dodać więcej sosu sojowego, ale to już kwestia indywidualnego smaku, dla mnie było zbyt mało słone. następnym razem dodam po prostu sos sojowy ciemny. dzięki za przepis i polecam!
majczi Jun 1, 2011


Sosik jest genialnie skomponowany! Zrobiłam na bazie własnej mieszanki warzywek, a do tego dla odmiany chiński makaron ryżowy - pysznie :)
kasiarka Apr 17, 2011

zawsze nie wiedziałam czym doprawiać mieszankę chińską :D teraz już wiem :D pyszne :D
Magda-Andrzej Oct 29, 2010

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas