7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Zupa-krem szparagowo-porowa

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Cieniutko? Raczej grubo! Inaczej będą gorzkie - zobacz puszka.pl/przepis/3150-gotowanie_szparagow-przepis_podstawowy.html.
patrycccja Jun 10, 2011

Rozumiem, że białe szparagi trzeba przed wrzuceniem do garnka cieniutko obrać?
~dv Jun 10, 2011

Bardzo delikatne w smaku. Jedna miska i już czułem się pełny. Sądzę, że w kombinacji z brokułami byłoby też dobre!
Sandking May 25, 2010

Myślałam, że zupa ze szparagów to będzie rozczarowanie, ale wyszła bardzo dobra :) Może nie mistrzostwo świata, ale na pewno będę do niej wracać. Co do proporcji - jak to ja, dodałam mniej wody (bulion naprawdę nie jest potrzebny). Następnym razem po protu zwiększę ilość szparagów do 1kg (miałam pęczki 500g, więc akurat :).
patrycccja May 3, 2010

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas