7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pieczone warzywa korzeniowe z sosem musztardowym

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Mmm... niedługo wypróbuję. Uwielbiam połączenie musztardy i miodu. Czasami fajnie ten sos smakuje, jeśli doda się jeszcze trochę octu.
~Improwizator Jun 15, 2013

A ja zrobiłem brokuła i brukselką w sosie musztardowym z tego przepisu i też wyszło bardzo dobre. Sos zrobiłem tak by był bardziej słodkawy i był to strzał w dziesiątkę. W sumie to mógłbym samym sosem się zajadać. :-D Od teraz wchodzi on na stałe do mojego jadłospisu.
~Javero Oct 26, 2012

W każdym markecie zamiast pietruszki sprzedają teraz pasternak.
~grubasjo Dec 20, 2011

Miałam akurat pasternak i dynię, więc dynię pokroiłam grubo, a pasternak cienko, i jakoś się upiekły:). Co prawda dynia to nie jest warzywo korzeniowe, ale i tak było dobre:).
Pasternak można w miarę często dostać w sklepach z żywnością ekologiczną, przynajmniej w Warszawie, bo jak jest w innych miastach, to nie wiem. Ja zamawiam warzywa przez internet prosto od rolnika, pasternak mają na stałe w ofercie.
jazgottt Oct 9, 2010

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas