 
				
			
			7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
		w tym 4933 wegańskich
|  napisz do nas  pomoc / FAQ | |
|  | 
|  puszka.pl - internetowy partner International Vegetarian Union | << powrót do przepisu Pieczone warzywa korzeniowe z sosem musztardowym- Komentarze do przepisu -
			
			
			A ja zrobiłem brokuła i brukselką w sosie musztardowym z tego przepisu i też wyszło bardzo dobre. Sos zrobiłem tak by był bardziej słodkawy i był to strzał w dziesiątkę. W sumie to mógłbym samym sosem się zajadać. :-D Od teraz wchodzi on na stałe do mojego jadłospisu.
			 ~Javero 2012-10-26 00:11:19.323 
			
			
			W każdym markecie zamiast pietruszki sprzedają teraz pasternak.
			 ~grubasjo 2011-12-20 15:22:43.111  Miałam akurat pasternak i dynię, więc dynię pokroiłam grubo, a pasternak cienko, i jakoś się upiekły:). Co prawda dynia to nie jest warzywo korzeniowe, ale i tak było dobre:). Pasternak można w miarę często dostać w sklepach z żywnością ekologiczną, przynajmniej w Warszawie, bo jak jest w innych miastach, to nie wiem. Ja zamawiam warzywa przez internet prosto od rolnika, pasternak mają na stałe w ofercie. jazgottt 2010-10-09 17:15:09.6 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |  | 
| © 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas | 
~Improwizator 2013-06-15 15:19:08.741