7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Chutney z czerwonej cebuli i jabłek

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Siemię lniane dodajemy dla smaku. Można je podsmażyć z cebulką, albo dodać tak jak pisze w przepisie. Można też zamienić je na sezam albo goździki - jak kto lubi, albo nie dodawać nic.
ryfka Jan 23, 2013

Dodane do schowka - muszę wypróbować :) tylko pytanie: po co siemie lniane? Żeby zagęścić?
Irris Jan 21, 2013

często jada się chutney z dosą
~joacha Apr 20, 2011

O pardon. Nie zauważyłam. ;]
Greeney Sep 11, 2010

Pod nazwą przepisu jest napisane ---- > Dobry dodatek do twardych żółtych serów, serów pleśniowych, burgerów i kanapek. ;)
Irokezik91 Sep 8, 2010

A z czym to się je? (:
Pytanie może banalne, ale nie jestem specem od kuchni indyjskiej ;)
Greeney Sep 8, 2010

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas