7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Tempeh złoty w delikatnym sosie

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Robiłam tempeh wg tego przepisu, tylko zamiast bulionu (bo bulionu nie miałam) dałam sos sojowy z wodą plus trochę cząbru. Wyszło smaczne, choć na pewno z bulionem spróbuję - prawdopodobnie wyjdzie lepsze. Tempeh lubię też taki duszony na odrobinie wody i oleju z warzywami i sosem sojowym, wychodzi z tego taka potrawka do ryżu lub kaszy:). Zreszą surowy temeh z ketchupem lub musztardą na kanapce też mi smakuje:).
jazgottt 2010-10-28 23:04:35.2

kupiłam z Ciekawości Tempeh i był tak ohydny że musiałam wszystko wyrzucić...
agapotrykus 2010-10-27 10:12:58.731

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas