7739 przepisów wegetariańskich
w tym 4927 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Panierowana cebula (na płytkim tłuszczu ;)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

PYCHOTKA! :) Dziś przepis zostal przetestowany i danie zasmakowało!! :) POLECAM!!! :)
~dropsikowa May 20, 2012

wlasnie ze mozna podobno taka jest pyszna !
~cebulomaniak May 16, 2012

ale.. jak można jeść tak cebule... ? bleh
~olz May 16, 2012

Ja czasami podsmazam wlasnie w taki sposob ceule do roznych dan-np.burgera weganskiego czy po prostu z sosem czosnkowym-weganskim -pycha :)
Agatok - jesli Ci się maka nie trzyma cebuli to obtocz ją w mieszanine z mleka roslinnego,maki i np.papryki jesli lubisz nastepnie obtocz w bulce tartej z obu stron i delikatnie strzep bulke tarta zeby nie plywala potem na patelni razem z olejem
OpenWorld Aug 18, 2011

Jak wam się trzyma mąka cebuli? Mnie nie wyszło takie piękne jak na zdjęciu, gdyż trochę mąki mi odpłynęło w tłuszcz, niestety też krążki cebuli się rozwalają podczas smażenia :(
Agatok Nov 14, 2010

To jest NIE WYOBRAZALNIE pyszne !!!!!
~kigali Jun 21, 2010

jakie to piękne *_*
efedrina Oct 15, 2009

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas