
7745 przepisów wegetariańskich
w tym 4932 wegańskich
w tym 4932 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
<< powrót do przepisu
Szuszone pomidory w oliwie (domowej roboty)- Komentarze do przepisu -
czy próbował ktoś suszyć w suszarce do grzybów? czy piekarnik jest jednak lepszy?
~zubr Sep 5, 2012 ![]() patrycccja Aug 30, 2012
Hej dziewczyny ,zrobiłam pomidory według waszego przepisu,wyglądają tak samo smacznie jak i smakują z małym wyjątkiem skórka z każdego odchodzi i zostaaje w buzi dlaczego proszę o radę jak temu zapobiec bo mam ochotę zrobić ich więcej.
~kejtik Aug 9, 2012
Z fajnych dodatków polecam nie tylko czosnek (wolę świeży niż suszony), ale też kapary (takie ze słoika - samych nie lubię, ale z pomidorów uwielbiam!) lub płatki chili lub ew. chili w proszku (daję malutko, bo nie lubię pikantych rzeczy).
~zeina Sep 11, 2011 ![]() glima słoików nie trzeba wekować. Pomidory zalewamy wrzącym olejem i to jest wystarczające tak jak olga napisała. Wanieczek Sep 9, 2011
Przepis swietny, ale pomidory moze i sie same zawekuja, ale jak nie zjesz ich w ciagu kilku dni to fermentują. Sloiczki trzeba zagotować, bo inaczej nici z zimowego szamania:)
~glima Sep 17, 2009
Zrobiłam. Pyszne. Ale podczas zalewania olejem pomidory na samej górze prawie się zwęgliły:( Za to reszta jest przecudna:)
~ciekawska Aug 6, 2009 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~klu Sep 16, 2012