7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Fava - grochowa pasta do pieczywa

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Dobrze wiedzieć :)
moni 2013-12-05 01:08:23.135

Moni, nic dziwnego, że pasta miała kwaskowy smak, skoro zmniejszyłaś ilość oliwy (wcale ci się zresztą nie dziwię). Oliwa (i generalnie tłuszcz) równoważy kwaśny smak - tak jak w winegrecie :) Więc wystarczyłby sok z 1/2 cytryny.
patrycccja 2013-12-01 21:18:37.45

Pasta ma ciekawy, kwaskowo-ostry smak. Zmieniłam tylko proporcje składników. Dodałam ok. 1/2 szklanki oliwy. Dodawanie aż szklanki oliwy na pół szklanki grochu wydaje mi się przesadą. Wolę mieć pastę z grochu niż pastę z oliwy z dodatkiem grochu :)
moni 2013-12-01 13:13:45.148

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas