7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Zielona soczewica z ryżem, papryką, kukurydza i fasolką szparagową

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

2 torebki ryżu, czyli 2 x 100 g :)
EwaH 2012-04-07 13:50:03.11

Rozumiem, że z 2 torebkami ryżu to jakiś błąd, bo 2 kilo to chyba na ucztę dla 10 osób ;) Ile faktycznie trzeba do tego przepisu?
~ja 2012-04-07 12:04:48.778

zrobilem.
wyszlo bardzo smaczne.
(wybrednej zonie tez smakowalo).
dziekuje za przepis.
~gb 2010-09-12 15:59:01.976

mmm... całkiem dobre, nie powiem, nie powiem. ważne są proporcje cukru, soli i pieprzu, więc nie dawajcie dużo na raz, tylko próbujcie po trochu:)
smakuje nawet mojej mięsożernej babci, która nie wyobraża sobie obiadu bez schabowego:P
sachmet0612 2010-05-31 13:02:27.197

Świetny przepis! Danko pyszne. Z braku miodu dodałam brązowy cukier. Napewno zrobię jeszcze nie raz i nie dwa.
miciuchowa 2010-03-13 00:40:20.626

jescze cos :) mi wyszlo naprawde apetyczne wizualnie :) kolorowe i ciekawr. Ps. dzis robie drugi raz ;)
katasza 2010-02-27 08:31:45.352

przepyszne! zrobilam z mniejszej ilosci produktow a i tak wyszlo naprawde duzo, mam jedzenia na trzy dni! I to jakiego jedzenia!
katasza 2010-02-20 14:04:31.233

Zrobiłam ten cudowny przysmak i powiem szczerze że miód nadaje mu ciekawy akcent. wychodzi tego baaaardzo duzo, wiadomo ryż i soczewica zajmą duzo miejsca , wiec trzeba sie przygotowac z większą patelnią. polecam ;) bardzo dobre!
leokadia-chyba 2009-09-27 14:13:16.304

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas