7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Zapiekane pieczarki faszerowane szpinakiem i ziemniakami

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Ale jest przecież napisane lakto-wege..?
Esma 2015-04-01 16:03:10.642

Ten przepis nie jest wege. Masło i śmietana są pochodzenia zwierzęcego :/
~Gość 2015-03-29 14:55:33.107

Smaczne danie obiadowe. Polecam jednak nie mieszać ziemniaków ze szpinakiem i serem, jedynie z masłem i z przyprawami, a szpinak pozostawić na wierzchu.
I świeży, sparzony szpinak pasuje nieporównywalnie lepiej!
goosha 2010-07-14 20:53:46.602

pyszne :)
tygrysek 2010-02-14 19:21:58.99

Farsz robiłam ze świeżego szpinaku, który sparzyłam i podsmażyłam chwilę na margarynie z dodatkiem czosnku, soli i gałki muszkatołowej. Szpinaku nie mieszałam z ziemniakami, ziemniaki ugniecione z masłem i gałką kładłam najpierw, a na to szpinak i ser żółty. Wyszły naprawdę pyszne!
Podałam je do fasolki szparagowej na sposób chiński (www.puszka.pl/przepis/2957-fasolka_szparagowa_na_sposob_chinski.html), brązowego ryżu, który polałam sosem z zapiekania pieczarek i tofu smażonego w panierce z bułki tartej. Obiad wyszedł genialny!
ryfka 2009-08-03 17:50:04.345

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas