7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Dip czosnkowo-ziołowy

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   


robię bardzo podobnie ten sos z różnych śmietan i ich miksów. co ważne, jeśli ma być na zaraz, to używam czosnku granulowanego, bo szybciej przechodzi smakiem a taki świeży, to dobrze jak kilka godzin a najlepiej dobę poczeka w lodówce :) i jeśli nie mam akurat prowansalskich, to wrzucam nieco oregano, bazylii i tymianku. jest pyszny i go chwalą :)
MEDeah Jun 27, 2011

Pyszny! Polecam również wersję z jogurtem greckim. Równie smakowita!
ankaopolanka May 1, 2010

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas