7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Spagetti "bolognese" (z granulatem sojowym)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Pewnie można też moczyć, choć czy ja wiem, czy jest sens..? Ja z reguły wrzucam suchy granulat na przesmażoną cebulkę i chwilę smażę razem z przyprawami i koncentratem, pozwalam mu lekko się przyrumienić, dopiero wtedy zalewam pomidorami i wodą. W ten sposób granulat nabiera więcej smaku i w konsekwencji jest mniej trocinowy :)
ryfka 2015-08-27 10:19:59.762

Namoczyć granulat? Nie gotować w bulionie? Namoczyć w wodzie po prostu?
Kociabanda 2015-08-26 09:39:58.193


bardzo fajny, często go robie :)
Grzybkowa 2012-06-20 12:03:50.646

wyszło pyszne! :) (wydaje mi się, że ważne żeby pomidory były jak najświeższe. ja użyłam tych z puszki i to jest całkiem dobra opcja) mniam!
~toivoa 2010-05-04 01:27:40.826

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas