7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pasta z soczewicy i pieczarek

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Zrobię dzisiaj :)
joasiahry 2014-01-13 09:44:19.251


Wygląda średnio, bo ma bury kolor, ale jest pycha :) Bardzo zacna pasta. Nie dodałam ziół, bo nie miałam ochoty, a oprócz tego zmieniłam dość znacząco sposób przygotowania ;) Soczewicy nie namaczałam, tylko od razu ugotowałam z dodatkiem soli, soku z cytryny oraz czosnku wg. mojego ulubionego przepisu: puszka.pl/przepis/3059-soczewica-jak_gotowac_.html (wrzuciłam 6 ząbków - ładnie mięknie podczas gotowania i traci ostrość). Pieczarki udusiłam z cebulką BEZ przykrycia, dzięki czemu szybko odparowały i nie trzeba było odlewać soku, a razem z nim części smaku. Wszystko zblendowałam, przyprawiłam i nic już NIE zapiekałam, bo po co :) Całość znacznie więc się uprościła i było gotowe dużo szybciej :)
patrycccja 2013-11-14 17:34:42.5

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas