7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Zupa-krem z pieczonych papryk i włoszczyzny

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Tak zasmakowała mi pieczona papryka, że upiekłam jej więcej ( z ziołami), włożyłam na zimę do słoików i zapasteryzowałam.
Natka Sep 1, 2011

Och, ślinka mi leci...muszę w końcu wypróbować warzywa z piekarnika. Wszyscy wkoło zachwalają :)
Natka Aug 23, 2011

Przepyszna zupa, świetnie rozgrzewa czyli idealna na zimę. ;) Proponowałabym tylko aby przekroić papryki na pół i włożyć do piekarnika, bo jak się zrobi inaczej to jest mnóstwo roboty z obieraniem. ;p A później przekroić i do blendera. ;)
~jo@cha Jan 10, 2010

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas