7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Makaron ze szpinakiem i niebieskim serem

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Pycha. Zrobiłam z mrożonym 'Bonduelle Leaf Spinach". Wyszło rewelacyjnie. W stosunku do przepisu dodałam 2x więcej czosnku i odrobinę więcej sera :-)
almiritis May 12, 2012

Czy mi się wydaje, czy niebieski ser pleśniowy nie jest wegetariański? Jeszcze nie znalazłam wersji bez podpuszczki?
~Vasanta Feb 27, 2012

A i jeszcze plus prażone płatki migdałów lub pestki dyni. Mozna również pokombinować z prażonym słonecznikiem lub orzeszkami pinioli.
~marta Nov 12, 2011

Bardzo dobrze smakuje także w wersji ze świeżym, młodym, posiekanym szpinakiem (dużo szpinaku, gdyż kurczy się podczas duszenia/smażenia). Do tego lubię także dodać pokrojone pieczarki. Pycha!
~marta Nov 12, 2011

To jest pyszne ;D
~Ania Oct 14, 2009

Jadłam taki makaron w jednej knajpie i było fuuj - stanowczo za mało szpinaku - nienawidze dostawać suchych klusek :(
Olenika92 May 13, 2009

Wypasiony.
Jedno ze smaczniejszych dan na Puszce.
Tylko pamietajcie, kupujcie tylko szpinak w lisciach!
Marysia_S Apr 6, 2009

Można ostrzej doprawić, mnie także smakuje :)
EwaH Feb 15, 2009

Doskonała potrawa:) Na reszczie wiem co zrobić ze szpinakiem:) Potrawa pyszna, tylko jak dla mnie ciut mdła ale to urok szpinaku, śmietany i sera:) W domu bardzo smakowała.
fusbo Jan 8, 2009

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas