7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Bułki faszerowane porem z kurkami

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   


Wyśmienite! Jednak uwaga z piekarnikiem: po 5min w 180st z moich świeżych bułek zrobiły się kamienie... Ale farsz rewelacja :)
zyberka Aug 30, 2015

Agnmid, jasne że inne grzyby też mogą być! Zwłaszcza leśne lub kanie będą super, bo bardziej aromatyczne niż pieczarki. Ale pasują każde - tak jak do naleśników :)
patrycccja Sep 17, 2012

a czy tez beda dobre gdy da sie zamiast kurek pieczarki lub inne grzyby ?
agnmid Apr 10, 2012

Palce lizać! Po nagrzaniu piekarnika do 180st. piekłam je trochę ponad 5 minut, żeby nabrały chrupkości. Keczup zbędny - po co zabijać smak kurek :) Naprawdę polecam.
patrycccja Sep 26, 2009

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas