7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Zupa krem z przecieru pomidorowego z czosnkiem

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Zupka pomidorowa- moja ulubiona! Osobiście używam koncentratu Tomaty, jest pycha.
~Piotr May 27, 2019

Racja, pomidorówka może być również bez bulionu :) Aromatu nada jej przesmażona cebulka. Ocet balsamiczny świetnie poprawia smak zwł. jeśli ma się słabsze pomidory lub robi właśnie z kupnego przecieru.
patrycccja Oct 7, 2009

no to nie wiem.... moja zawsze wychodzi raczej slodkawa, moze daj wiecej cebuli nastepnym razem jesli przecier kwasny?
~aleksandra Nov 13, 2007

wiesz co, kiedys zrobilam przecier z pomidorow w sloiczkach, z tego wiec skorzystalam..
autor anonimowy Nov 13, 2007

troche cukru albo wiecej olowy (bo jej trzeba sporo zeby zupa smakowala wyraziscie)
a z czego robilas? przecier butelkowany czy swieze?
~aleksandra Nov 13, 2007

moja zupa wyszla nieco kwasna, moze da sie cos z tym zrobic..?
autor anonimowy Nov 12, 2007

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas