7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Szpinak z serkiem topionym i czosnkiem

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Monia, moze mleko stare i kwasne
~milka Jun 29, 2016

pyszne :) polecam !! :)
~kakakakakaka Oct 6, 2015

Monia, ale... co w tym przepisie może wyjść kwaśne? I to ohydnie kwaśne? Nawet jak śmietanę dasz zwykłą, a nie słodką, to i tak nie zakwasi całości. Jarzynka też absolutnie kwaśna nie jest ;D Może dałaś zepsuty serek topiony :O
~x May 27, 2014

Niestety coś mnie podkusiło żeby zrobić obiad według tego przepisu i danie wyszło ohydnie kwaśne... Zmarnowałam tylko składniki, bo szpinak poszedł do ubikacji... A wystarczyło dać maksymalnie 1/3 małej śmietany i nie wsypywać jarzynki, żeby jedzenie wyszło pyszne. Niestety przepis należy zmodyfikować bo szpinak w tej wersji nie nadaje się do jedzenia.
Pozdrawiam
~Monia May 20, 2014

ja dodaje jeszcze pieczarki. niebo w g.....
~pudll Jul 8, 2013

rewelacyjny przepis na szpinaczek:) Polecam:) szybki i smaczny szpinaczek:)
~madzia_xxx Oct 23, 2012

* miałam na myśli potrawę zamiast przyprawy
martucholec Jul 14, 2011

Uwielbiam tak przygotowany szpiank! :) Ale żeby dodać więcej pikanterii przyprawie dodaję jeszcze papryczkę chili :D
martucholec Jul 14, 2011

super jedzonko!!!!
~basiaxxx Jul 28, 2010

Tak się powinno podawać makaron ze szpinakiem - jak na zdjęciu
Olenika92 May 16, 2009

Użyłam szpinaku w liściach, nie rozdrobnionego. Jak widać na zdjęciu podałam go z makaronem spaghetti - przepyszne :).
Lady_A Jun 15, 2008

Wprawdzie duszony bez mleka, bo mrożony miał wystarczająco dużo wody w sobie i dodany do makaronu - ale przepyszny! :)
arahja Mar 30, 2008

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas