7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Spaghetti z czosnkiem, świeżymi pomidorami, oliwkami i natką

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Trzeci dzień to jemy pod rząd i nikomu się nie nudzi. W ten upał to nawet ugotowanie makaronu staje się giganycznym wysiłkiem kulinarnym. Takie danie ratuje obiadową sytuację.
Lubimy jak pomidorów jest dużo, tak prawie pół na pół z makaronem, dużo natki i mnóstwo czosnku. Ja dodaję jeszcze octu balsamicznego, tak jak w tym przepisie: puszka.pl/przepis/5098-sos_do_spaghetti_ze_swiezych_pomidorow_bez_gotowania_.html
Pyszne, szybkie, proste i wegańskie - to lubię!
~Marta Aug 5, 2015

Od kiedy odkryłam spaghetti ze świeżymi pomidorami (www.puszka.pl/przepis/5098-sos_do_spaghetti.html) uwielbiam odkrywać kolejne kombinacje :D To też jest pyszne! Oliwki, czosnek i natka świetnie pasują.
patrycccja Aug 19, 2009

Spageti nerveze czy jakoś tam to jego prawdziwa nazwa.
Ubustwiam te spaghetii
miaaaaaaaaaaaam:)
polecam!!!!!!
~lav Jan 16, 2008

Calkiem niezle wege zarcie. Ja mialem smaka na spaghetti i jestem troche przeziebiony dlatego zdecydowalem sie na czosnek i natke p. Oliwki dopelniaja calosci, a jezeli ktos chce bardziej slone polecam slony ser oraz zapiecznie w piekarniku. sam nie jadlem lecz mtvsle ze bedzie w pyte,.!i pozdrawiam
~nieZgood Mar 12, 2007

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas