7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Spaghetti z czosnkiem, świeżymi pomidorami, oliwkami i natkąWychodzi bardzo pyszne, super szybkie i łatwe danie, dzisiaj eksperymentowałam i jestem zadowolona :)
Średnia ocena:
[5.0
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [4]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 2 osób250 g makaronu spaghetti
2 średnie pomidory 3 ząbki czosnku oliwki natka pietruszki 2 łyżki oleju sól pieprz Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Sos do spaghetti ze świeżych pomidorów (bez gotowania) (wegańska)Spaghetti z czarnymi i zielonymi oliwkami, chili i czosnkiem (wegańska) Brązowy ryż z pomidorami, oliwkami i czosnkiem (wegańska) Spaghetti de olio (z czosnkiem i suszonymi pomidorami) (lakto-wege) Sos do spaghetti ze świeżych pomidorków (wegańska) Grzybowe wstążeczki - ze świeżymi grzybami i natką (wegańska) Spaghetti z czosnkiem i chilli (wegańska) Kalafior duszony z czosnkiem i natką (wegańska) Spaghetti z bakłażanem, kaparami i oliwkami (wegańska) Zupa pomidorowa (ze świeżych pomidorów) (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Lubimy jak pomidorów jest dużo, tak prawie pół na pół z makaronem, dużo natki i mnóstwo czosnku. Ja dodaję jeszcze octu balsamicznego, tak jak w tym przepisie: puszka.pl/przepis/5098-sos_do_spaghetti_ze_swiezych_pomidorow_bez_gotowania_.html
Pyszne, szybkie, proste i wegańskie - to lubię!
~Marta Aug 5, 2015