7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Zupa curry z czerwonej soczewicy, pomidorów i mleka kokosowego

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

zupka wyszla dobra ale moja wyszla za slodka poczatkowo! musialam dodac sporo soli zeby smakowala lepiej. po za tym nie ma tu info o tym czy puszka mleka ma byc 200 ml czy 400 ml. ja dalam 400 wiec moze przez to... ale smakuje pysznie :D
~ania Apr 16, 2012


Pomimo braku zielonego curry, ze świeżą kolendrą i chilli w płatkach zupa wyszła znakomita :)
hugable Feb 21, 2012

REWELACJA! Pyszna, znakomita, przesmaczna. Zrobiłam dzisiaj wszystko wg przepisu. Idealny smak.
LolaLu Sep 4, 2011

Dodałam więcej bulionu, poza tym niestety nie miałam mleka koko więc część zjadłam samo, a część zabieliłam kefirem. Dobre obie wersje, ale następnym razem zrobię w oryginalnej wersji, bo z mlekiem kokosowym musi być pyszne :)
sunflower_ren Aug 3, 2011

Absolutna rewelacja!! Dawno nie zachwycałam się tak nad talerzem:)
vessna Oct 28, 2010

Zupa jest genialna w smaku. Mleko kokosowe pochodzi z raju i po dodaniu do zupy w ambrozje potrawa sie zmienia. Uwaga na soczewice - migiem sie gotuje i bardzo gestnieje.
bury Dec 4, 2009

ja dziś zrobiłam z drobną modyfikacją- zrobiłam bulion warzywny, a razem z cebulą podsmażyłam czerwoną i białą paprykę, poza tym do zupki dodałam marchewkę z bulionu :)no i nie miałam tej pasty chilli to użyłam zwyczajnego chilli
zupka przepyszna & łatwa w wykonaniu(to mówię ja- kompletna amatorka) HICIOR
~xxx Jul 18, 2009

pyszna zupa :)
veganfun Apr 27, 2009

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas