7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pęczak z pomidorami i porem

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   


Naprawdę dobre, chyba przez tego pora który podkreśla smak. Zrobiłam z gryczaną, nie dodalam curry, a pora smażyłam na maśle.Polecam
mańka Aug 17, 2016


Z kaszą jęczmienną też wyszło przepyszne :)
czemutotak Jan 1, 2015

Zrobię to dziś na obiad, zobaczymy jak wyjdzie. :) Na pewno dodam dużo zielonej pietruszki i pewnie jakąś ostrą przyprawę.
~agaa Oct 9, 2014


Dobre, tylko wyszło odrobinkę kwaskowe, czy powodem może być zbyć duża ilość curry?
lagatta Feb 11, 2014


To jedna z niewielu potraw która smakuje mojemu mięsożernemu i nielubiejącemu "udziwnień" partnerowi. A ja tą potrawę uwielbiam!
banka Oct 31, 2012


Pychota! Opcjonalnie dodałam czerwonej soczewicy, soli ziołowej i świeżo zmielonego pieprzu. Wyszła pyszna aromatyczna potrawa!
Shpilcia Jul 2, 2012

Super przepis! Robi się migiem i jest pyszne:) Jako wielbicielka ostrych smaków dodałam trochę megaostrej papryczki chili.
sunflower_ren Jul 30, 2011

Bardzo proste i bardzo smaczne. Od siebie dodałam ugotowaną adzuki i sambal oelek, bo mi zalegało w lodówce. Pyszne! Dzieciu też smakuje :)
metzli Apr 12, 2011

Mmm, faktycznie fajna rzecz :) Bardzo smaczne. Też zrobiłam z resztek ;) Tyle że najpierw przesmażyłam pora, a całość robiłam dużo krócej.
patrycccja Sep 10, 2009

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas