7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Sos pieczarkowy lub z kurkami

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   


Bardzo fajny sosik :) Oczywiście trochę zmodyfikowałam po mojemu - przyprawiłam pieprzem, majerankiem i sosem sojowo-grzybowym (zgodnie z radą przedmówców:), mąka pełnoziarnista, a zamiast śmietany - maślanka. Pycha!
kasiarka Jun 20, 2011

pycha :D ale polecam trochę sosu sojowo-grzybkowego dodać;)
Magda-Andrzej Nov 13, 2010

Bardzo dobre. Ja dodałam jeszcze suszony tymianek i dużo świeżego koperku. Aha i gotowałam jeszcze chwilę po dodaniu śmietany.
Joszka Jul 6, 2009

Dla mnie to sztandarowy sos do kasz: jęczmiennej i gryczanej. Z makaronem jakoś mi nie pasuje ;)
arahja Mar 19, 2008

Śmietana z definicji to produkt ukwaszony; słodka jest śmietanka.
~Ewa Feb 28, 2006

a smietana to kwasna czy słodka?? bo kurcze nie wiem ://
~kasqa86 Feb 27, 2006

Pyszny sos. Polecam zjadać z makaronem. Pieczarki kroję na duże plastry i dodaję jeszcze zielonej piertuszki.
autor anonimowy Nov 1, 2005

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas