7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Kotlety z selera

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

używam selera wylowionego z zupy (zwykle jest to polowka). Kroje w cieniutkie plasty i miedzy kazde 2 wkladam plasterek sera i panieruje w mące :)
~ksz Sep 8, 2011

Dzięki dziewczyny za radę dotyczącą podgotowania. Smażę selera od dawna, tyle że bez oleju. Dziś spróbowałam podgotować - jest o niebo lepszy! :) Z wody do 'panierki' (mieszanka soli, czosnku granulowanego, mielonego sezamu i ziół prowansalskich) i prosto na patelnie. Naprawdę pyszny.
barianna Sep 8, 2011

tak, chyba lepiej go ugotować do miękkości. ja właśnie to robię. potem kroje na paski, nacieram pieprzem i papryką, bez soli, następnie mąka i smażę. pycha...mm..
ana Oct 5, 2009

smazony seler jest pyszny, proponuje jednak najpierw go podgotowac w wodzie przez krotka chwile, a potem nasmarowac ulubionymi przyprawami, np. ziolkami prowansalskimi.
~aniula Jan 30, 2005

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas