7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Samosy - pierożki hinduskie nadziewane groszkiem zielonym i ziemniakami

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

seksi żółte przebarwienia po kurkumie bardzo ładnie schodzą najzwyklejszym olejem :) czyli nacieramy suche łapki olejem i zmywamy ciepłą wodą z mydłem/płynem do garów.
orzechova Apr 16, 2014

Manno Poranna, zapewne przepis pochodzi z kuchni Krysznowcow, ktorzy w swojej diecie nie uzywaja czosnki ani cebuli, i sie zwyczajnie autorce pomylilo ;)
Ireth Dec 31, 2009

Przepraszam najmocniej, ale od kiedy weganie nie jedzą cebuli/czosnku? :O
~MannaPoranna Dec 31, 2009

JWG, wtf?!
Mja Sep 26, 2009

Brawo za brak cebuli/czosnku dla wegan. Pozostali umilą sobie smak dodając sporo czosneczku!
~JWG Apr 18, 2007

można również farsz przygotować z ziemniakami surowymi pokrojonymi w kostkę, duszonymi z przyprawami podanymi w przepisie. chodzi o wytworzenie takie masy jednolicie suchej, potem można do tego dodać gotowany groszek.
~rushdi Aug 14, 2006

ciasto na pierogi???...przepis
autor anonimowy Jul 21, 2006

Samosy sa niewiarygodnie pyszne, poza tym latwe i szybkie w wykonaniu. Szczegolnie po polsku i angielsku;)
~Parapsyhe Mar 17, 2003

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas