7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Samosy - pierożki hinduskie nadziewane groszkiem zielonym i ziemniakami

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

seksi żółte przebarwienia po kurkumie bardzo ładnie schodzą najzwyklejszym olejem :) czyli nacieramy suche łapki olejem i zmywamy ciepłą wodą z mydłem/płynem do garów.
orzechova 2014-04-16 11:15:11.943

Manno Poranna, zapewne przepis pochodzi z kuchni Krysznowcow, ktorzy w swojej diecie nie uzywaja czosnki ani cebuli, i sie zwyczajnie autorce pomylilo ;)
Ireth 2009-12-31 15:36:08.78

Przepraszam najmocniej, ale od kiedy weganie nie jedzą cebuli/czosnku? :O
~MannaPoranna 2009-12-31 14:31:09.526

JWG, wtf?!
Mja 2009-09-26 00:16:18.475

Brawo za brak cebuli/czosnku dla wegan. Pozostali umilą sobie smak dodając sporo czosneczku!
~JWG 2007-04-18 00:00:00.0

można również farsz przygotować z ziemniakami surowymi pokrojonymi w kostkę, duszonymi z przyprawami podanymi w przepisie. chodzi o wytworzenie takie masy jednolicie suchej, potem można do tego dodać gotowany groszek.
~rushdi 2006-08-14 00:00:00.0

ciasto na pierogi???...przepis
autor anonimowy 2006-07-21 00:00:00.0

Samosy sa niewiarygodnie pyszne, poza tym latwe i szybkie w wykonaniu. Szczegolnie po polsku i angielsku;)
~Parapsyhe 2003-03-17 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas