
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
<< powrót do przepisu
Jarmuż duszony w aromatycznej, czosnkowej zalewie- Komentarze do przepisu -![]() patrycccja Nov 9, 2014
Solshine, zapasteryzuj koniecznie. Ja drugi rok będę korzystała z tego przepisu. Zeszłoroczny jarmuż świetnie się przechował w słoiczkach, jest chyba jeszcze lepszy niż taki na świeżo. Nie znam innego sposobu na przetwory z jarmużu (poza mrożeniem), a ten jest strzałem w dziesiątkę. Bardzo polecam i dzięki za przepis :)
~Marta Jul 10, 2014 ![]() Solshine Jul 8, 2014 ![]() nanak Oct 13, 2013
Zasugerowałam się zdjęciem z tymi słoikami, ale skoro Nanak tak zrobiła to ja też spróbuję. Mam nadzieję, że się nie popsuje.
Ogólnei bardzo polecam, jedliśmy tak przygotowany jarmuż jako dodatek do ryżu i panierowanego w sezamie tofu (+ surówka paprykowo-pomidorowa). Ponieważ wyszła mi tego jakaś gigantyczna ilość, dojadaliśmy przez 2 dni. Można spokojnie przechować w lodówce. ~Marta Sep 1, 2013 ![]() patrycccja Aug 25, 2013
Wszystkie te linki do pcrm.org już nie działają, bo oni coś tam pozmieniali ze stroną i nie można nic znaleźć.
Rozumiem, że ten jarmuż to taki na zimę do słoików? A jak to potem jeść? Z czym albo do czego? ~Marta Aug 23, 2013 ![]() bonamartinka Jan 22, 2012 ![]() Porcję zjadłam, a trzy porcje sobie zapasteryzowałam... Brawo za przepis! :) nanak Sep 27, 2010 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~ANNA Aug 24, 2021