7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Fasolka szparagowa z miętową oliwą

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Po dodaniu sosu sojowego (wersja z szałwią) smak wydał mi się nieco mdły, więc dodałam odrobinkę octu balsamicznego (1/3 do 1/2 łyżeczki). Moim zdaniem ożywiło to smak. A samo danie w wersji z ziołami rewelacyjne.
reniapl 2014-08-28 15:00:02.868

Robię też oliwię szałwiową, ze świeżych listków. Wyborna, jak ktoś nie zna - polecam. Warto spróbować. Ale dobrze wiem, że nie wszystkim odpowiada szałwia.
~aśta 2013-07-10 11:41:31.148

Choć mięta ma mocny aromat, to można jej dać sporo - chodzi nie tylko o to, żeby oliwa miała miętowy smak, ale też żeby było go czuć kiedy jemy fasolkę. Taka aromatyzowana oliwa jest świetna :) Zamiast soli można użyć sosu sojowego - mniam!
patrycccja 2010-07-10 11:15:54.487

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas