7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Fasolka szparagowa smażona z czosnkiem

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   


mi bardzo smakowało, dodałam jeszcze drobno posiekaną natkę pietruszki. pyszna kolacja.
majczi 2015-07-18 20:30:36.769

Smak nie jest powalający. Fasolka ze słoika w ogóle się nie nadaje do niczego (jest ohydna w smaku) a ze świeżej jest ok ale bez rewelacji.
Vanja86 2010-12-10 17:36:05.517

za namową ryfki dodałam trochę sosu sojowego i wyszło genialne :D uwielbiam takie proste pyszne dania ;D
Magda-Andrzej 2010-08-31 15:55:04.535

ja smażę czosnek na oliwce z oliwek lub masełku i dodaje jeszcze pokrojoną cebulkę...
marysia 2010-08-19 09:08:12.495

Proste, a jakze tresciwe. Super smak
Ja robilem na fasoli z puszki Bounduelle, tez wyszlo bardzo bardzo smaczne, aczkolwiek napewno smaczniej by bylo zjesc swieza.
Polecam
matirishh 2009-10-07 19:01:13.144

Zrobiłam z czosnkiem w plasterkach podsmażonym na oliwce z oliwek na brązowo i z odrobiną sosu sojowego. Pyszne! Zajadałam samą, nie potrzebowałam żadnych dodatków np. w postaci ziemniaków.
ryfka 2009-05-21 21:36:11.993

Ta fasolka jest pyszna. Moja mama dodaje do niej posiekaną natkę pietruszki ( w dużej ilości) i jest jeszcze lepsza.
isadora 2009-01-09 19:51:16.188

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas