7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Duszone kurki

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Pod koniec duszenia wkroiłam gruszkę. Cóż za bogactwo smaków! Podałam z kaszą gryczaną białą i surówką z żółtej papryki, pomidorków i kiszonych ogórków. Podduszona lekko gruszka świetnie komponuje się z kurkami i z cebulką (sporo jej dałam), z kaszą gryczaną i surówką.
Dana Sep 29, 2014

ja nigdy nie dodawalam
ale mozna sprobowac
nie wiadomo co jest dobre
np moja ciocia je kanapki z serem zoltym i drzemem truskawkowym ( to jest dziwne polaczenie )
agnmid Jul 24, 2011

o matko! a po co zakłócać idealny prosty smak grzybów kminkiem i curry?
~ksz Jul 24, 2011

Polecam bardziej przyprawić,dodać np.kminku,curry,oregano i ciupkę sosu sojowego.
~xGx Jul 23, 2011

Można użyć śmietany sojowej.
MagdaM Aug 26, 2010

A ja nie - GO VEGAN! :)
~x Aug 23, 2010

Też bym dodała śmietany.
~http://smakowite.com/ Aug 23, 2010

No ale odkrycie, przepis prosty jak budowa cepa.I znany od lat, nie trzeba sie tego uczyć.
~bb Sep 18, 2009

Boskie! :)
~kania Sep 4, 2009

Dodalbym nieco swojskiej smietany, jezeli do degustacji od razu
~L Aug 2, 2009

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas