7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Paprykarz wegetariański (pasta ryżowa z płatkami kukurydzianymi i pieczarkami)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

w przyprawach :P
orzechova 2013-07-23 11:30:32.661

Jeśli to jest paprykarz, gdzie papryka?
~olka 2009-10-15 14:18:10.845

strasznie dużo tego wyszło, ale smakowite, więc nic się nie zmarnuje ;)
Magda-Andrzej 2009-05-16 14:03:08.779

rewelacja
autor anonimowy 2007-01-10 00:00:00.0

Wychodzi go faktycznie dużo, ale jest tak pyszny, że moja paprykarzożerna rodzinka podjada z lodówki łyżkami:))
Ja zamiast zimnej wody za drugim razem dałam ciepłą i nasiąkanie platków trwało krócej. Koncentrat dałam do gotowania z ryżem ale wpadłam właśnie na nowy pomysł.
Następnym razem zagotuję wodę z koncentratem i przyprawami i dodam do płatków. Bo jednak przegotowany koncentrat bardziej do mnie przemawia.Ogólnie przepycha , polecam:)
~Lenka 2006-10-16 00:00:00.0

bardzo dobre! wychodzi tego naprawdę sporo, więc uważajcie :)
falka 2006-05-11 00:00:00.0

mniam, paprykarz pyszny, będe go robiła często :)
Pozdrawiam
~majonez 2005-09-27 00:00:00.0

Paprykarz palce lizać, nie przypuszczałam, że to będzie takie pyszne!!! Z tym że ja pod koniec gotowania ryżu dodałam go do ryżu, żeby się troche przecier pogotował.
Potem wpakowałam go (paprykarz) do małych słoiczków i zapasteryzowałam. Tym sposobem będę mieć w lodówce gotowy do otworzenia w każdej chwili pyszny paprykarz wegetariański. :-)
mishi 2005-07-30 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas