7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Paprykarz wegetariański (pasta ryżowa z płatkami kukurydzianymi i pieczarkami)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

w przyprawach :P
orzechova Jul 23, 2013

Jeśli to jest paprykarz, gdzie papryka?
~olka Oct 15, 2009

strasznie dużo tego wyszło, ale smakowite, więc nic się nie zmarnuje ;)
Magda-Andrzej May 16, 2009

rewelacja
autor anonimowy Jan 10, 2007

Wychodzi go faktycznie dużo, ale jest tak pyszny, że moja paprykarzożerna rodzinka podjada z lodówki łyżkami:))
Ja zamiast zimnej wody za drugim razem dałam ciepłą i nasiąkanie platków trwało krócej. Koncentrat dałam do gotowania z ryżem ale wpadłam właśnie na nowy pomysł.
Następnym razem zagotuję wodę z koncentratem i przyprawami i dodam do płatków. Bo jednak przegotowany koncentrat bardziej do mnie przemawia.Ogólnie przepycha , polecam:)
~Lenka Oct 16, 2006

bardzo dobre! wychodzi tego naprawdę sporo, więc uważajcie :)
falka May 11, 2006

mniam, paprykarz pyszny, będe go robiła często :)
Pozdrawiam
~majonez Sep 27, 2005

Paprykarz palce lizać, nie przypuszczałam, że to będzie takie pyszne!!! Z tym że ja pod koniec gotowania ryżu dodałam go do ryżu, żeby się troche przecier pogotował.
Potem wpakowałam go (paprykarz) do małych słoiczków i zapasteryzowałam. Tym sposobem będę mieć w lodówce gotowy do otworzenia w każdej chwili pyszny paprykarz wegetariański. :-)
mishi Jul 30, 2005

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas