7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Zielona papryka faszerowana tofu i ryżem

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

do tofu naturalnego dodalam troche ziol i szczypiorek. oprocz tego wiecej koncentratu (bo uwielbiam pomidorowe rzeczy) i trochę pieprzu bo ustalilismy, ze go brakuje.
papryka robila sie nie 20-30 min, ale godzine... chyba lepiej piec w wyzszej temperaturze.
wyszlo calkiem calkiem, choc nie skrajnie rewelacyjne. sadze ze to raczej wina kiepskiej kucharki ;-) i trzeba ja lepiej doprawić. niemniej wszyscy zjedli ze smakiem. choć co niektorzy (wojtek) ze smakiem zjedli farsz, a papryke z marudzeniem, ale tak to już jest ;-)
patrycccja Aug 14, 2000

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas