7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Brokomole (zamiast guacamole)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Pasta bardzo dobra, zarówno w wersji z majonezem jak i oliwą+musztardą. Robię co jakiś czas bo jest szybka i smakowita :)
sunflower_ren Jun 29, 2011

bardzoooo pyszne :)
kajka Oct 27, 2010

Zmniejszyłam ilość cebuli, soku z cytryny, chili i czosnku i wyszło pysznie. :D
Irokezik91 Sep 3, 2010

nie mieliłam brokuła - nie miałam czym - posiekalam drobno, zamiast chili byl pieprz, reszta mniej więcej jak w przepisie. bardzo dobre na chlebie razowym z masłem orzechowym, pomidorem, warstwą musztardy, koperkiem i wiórkami kokosowymi ;-)
~Klaudia Apr 16, 2007

pyszniutkie :-)
autor anonimowy Mar 24, 2006

hej Pat,
cieszę się, że smakowało - cukrem się nie przejmuj - cukier jest w ilościach symbolicznych i tylko po to, żeby brokuł kolorki zachował, ale jak gotujesz na parze, to zupełnie niepotrzebny, bo i tak kolor ma przepiekny. Ja jednak jako zawodowa diablica obstaje przy chili ;-))
Herbatka
Herbatka Jul 15, 2002

wow, pycha! mialam za malo brokulkow wiec czesc zastapilam mrozonym zielonym groszkiem - tez pieknie zielony :) gotowalam na parze - dopiero pozniej wiec solilam, cukru ani ziarenka nie dodalam. zrezygnowalam tez z chili a za to wrzucilam sporo czosnku. do tego pomidorek lub ogorek, akurat sloneczko wyszlo, i usmiech na twarzy :)
patrycccja Nov 1, 2001

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas