7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Hippisowskie batony energetyczne (bakaliowe)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Bardzo fajny przepis. Ja zazwyczaj stosuje proporcje : 1/3 daktyli, 1/3 orzechow i 1/3 suszonych owocow. Ostatnio robilam z Inca berry i rodzynkami. Na koniec obtoczylam mieszanka wiorkow kokosowych, luskanych ziaren konopii z kardamonem. Pycha!
firemartezana 2015-09-11 10:37:33.909

Słoooodkie, ale bardzo dobre :) Spróbuję następnym razem z suszonymi śliwkami zamiast daktyli.
patrycccja 2013-12-02 15:46:00.869

właśnie zrobiłam, z okazji pełnej lodówki wzbogaciłam o suszone morele, migdały i gorzką czekoladę. Na koniec obtoczyłam w uprażonym siemieniu lnianym, pomieszanym z sezamem. Pycha! PS. Monika 77, nie zalewałam ich wrzątkiem, a wyszły, więc nie jest to potrzebne ;)
Zanetak 2011-06-21 03:27:46.588

mam pytanie , czy owoce mają być suche czy zalane wcześniej wrzątkiem??Chcę przetestować przepis i mam wątpliwość.
monika77 2009-12-06 23:27:44.568

no no wygląda to nieźle... w sam raz na wyprawę rowerową albo wycieczkę w góry- zamiast czekolady. wypróbuję na pewno. dzięki :)
jovana 2009-03-04 23:31:16.945

Świetna sprawa. :D Jak nie mamy sezamu to polecam wiórki kokosowe. ;)
~mawelpac 2007-04-10 00:00:00.0

Rzeczywiście dobre :> Z tym, że ja kulki zamiast w sezamie, obtaczałam w cynamonie :D Mniam.
~seren 2005-10-08 00:00:00.0

Świetne! Łatwe do zrobienia i pyszne :))) Od dziś jestem fanką hippisowskich batonów energetycznych ;)
~aventia 2005-07-03 00:00:00.0

Fantastyczna sprawa na rower, gdzie potrzeba dużo energi, bardzo dziękuję za ten przepis, pozdrawiam
~Nagual_Julian 2004-06-10 00:00:00.0

Bardzo zajebiscie kopiace. To nie ma az tyle kalorii bo podwojnie przyspiesz perystaltyke jelt Do obzerania marsz!!!
~Reka 2004-04-07 00:00:00.0

mniam , mniam , mniam ... pyszne i pożywne ! zrobiłam sobie duuużo i zeżarłam wszystko od razu :) naprawdę to ma aż tyle kalori ? a ja się ciągle tym obżeram i jeszcze nie przytyłam :)dzięki za ten the best przepis !
~hippiska:) 2003-12-09 00:00:00.0

.... ciekawe ... !!!
~Agnieszka 2003-08-29 00:00:00.0

zajebista nazwa dla potrawy, pozdrawiam jej autora:))
~emerytka77@poczta.onet.pl 2002-08-30 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas