7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Kanadyjskie nadzienie do pierogów - ziemniaczano-serowe

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Olga - podpuszczka w większości serów jest syntetyczna, produkowana przez mikroorganizmy. chymozyna cielęca jest dodawana głównie w drogich serach przez firmy które stawiają na tradycyjne sposoby produkcji.
Fafik Mar 3, 2010

tylko że wege to nie jest, bo w żółtym serze jest podpuszczka :(
smacznego życzę i pozdrowienia dla cioci z Kanady.
~olga Mar 2, 2010

no ale widzisz mozna i nie zamieniac i sa kanadysjskie
~ABC Jan 8, 2006

ser zamienić na biały twaróg i są RUSKIE pierogi
autor anonimowy Oct 19, 2004

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas