7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Bakłażany po prowansalsku - faszerowane, z pomidorami i czosnkiem

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   


bardzo pyszne i proste w przygotowaniu
pixi Sep 3, 2013

moj debiucik baklazanowy^^ przepyszne ale: wydrolowanego (;p) baklazana najlepiej jeszcze posolic, popieprzyc i polac lekko sosem sojowym, ktory wsiagnie w baklazana.. (ja tak zrobilam i bylo jeszcze lepsze:)))
~wiechoolek Oct 15, 2007

No rewelacja po prostu - bardzo mi smakowało i wszystkim moim gościom też! Dodałem troszkę wiecej przypraw, na modłę sródziemnomorską, ale w ferworze gotowania nie zapamietałem co - na pewno oregano i zioła prowansalskie, ale coś jeszcze tak, że wyszło mocno doprawione, ale Ok - sprawdziło się jak najbardziej.. Dzięki Renie i polecam wszystkim..
~Biedrzyk Feb 20, 2006

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas