7735 przepisów wegetariańskich
w tym 4924 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Fasolka po bretońsku (z warzywami)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Ja zawsze mocze fasolkę przed gotowaniem :)
~aaa Oct 29, 2016

czy fasolki nie trzeba wczesniej namoczyc?
paczek1 Sep 3, 2016

Może głupie pytanie ale chciałabym się upewnić - fasolkę wrzucamy na wrzątek bez uprzedniego moczenia?
Sminky Jul 30, 2016

Pychotki!Goździki dają cudowny posmak!Polecam przepis!
~Ania Mar 26, 2015

świetne,można dodać łyżeczkę lub dwie wędzonej papryki i jest wyśmienite ;-)
~ned Feb 10, 2015


Absolutnie wybitna, dużo lepsza niż którakolwiek ze znanych mi wersji - dodałam trochę wędzonego tempehu i nie potrafiłam już utrzymać języka za zębami...
arahja Feb 7, 2013


Naprawdę pyszna fasolka! :)
creedd Jul 16, 2012

bardzo dobre :)
Ankhet Feb 19, 2012

Też robię te fasolkę. Nigdy jednak nie dodawałam goździków. Spróbuję olejnym razem.
Natka Nov 29, 2011


pyszna fasolka, fajny przepis.
papryka1988 Nov 29, 2011

nie dodaję marchewki ani pietruszki. dodaję natomiast sok pomidorowy własnej roboty, ogórki kiszone! i parówki sojowe.
magrusia Nov 18, 2011

Ja robię z kiełbaską wędzoną sojową z Polsoi bodajże i mięsożercy nie umieją się w ogóle zorientować, że to jest jakaś inna fasolka bez mięsa ;) Mówię po fakcie i jest zawsze wielkie zaskoczenie, że może być tak smaczna.
~mm Oct 11, 2011

Dałam duużo więcej koncentratu ;) ... i wyszła pyszna!
kasiarka Dec 17, 2010

też nie do końca trzymałam się przepisu, ale i tak wyszła genialnie, gorąco polecam!!:)
~aga Aug 14, 2010

Bardzo dobra,troche inna niz robie zwykle ale zawsze to cos nowego!!!:)
makówka Jul 19, 2010

Nie do końca trzymałam się przepisu, ale i tak wyszło super. :)
Irokezik91 Jun 13, 2010

Fasolka wyszła przepyszna :) Duży pęczek pietruszki daje naprawdę niesamowity smak :) A żeby fasolka była bardziej "fasolowa" dobrze jest do bulionu z warzyw dodać szklankę odcedzonej wody z gotowania fasoli. Całość będzie miała lepszy, bardziej fasolowy aromat :)
Samantha_Bossy Jun 5, 2010

Pyszne! proste a takie dobre:)
sunflower_ren Apr 14, 2010

Wywar z warzyw ma wyparować podczas gotowania?
~Kaka Mar 23, 2010

zrobiłam wczoraj, pychota, tylko niepotrzebnie soliłam, bo bulion sam w sobie jest wystarczajaco słony. Ale i tak wyszlo dobre. Dzisiaj robie znowu:)
Narcyza Feb 19, 2010

Po prostu pyszne, naprawdę polecam. Dodałam tylko wędzonego tofu dało to zapach wędzonki. Pycha!
~lucy Jan 24, 2010

Świetny przepis!! Fasolka smakuje....jak prawdziwa fasolka po bretońsku!!!! :) Rewelacja!!!
~Hania Jan 13, 2010

ja dodaję kostkę sojową podsmażoną lub nawet pocięte kotlety- polecam,zyskuje na smaku i w białku;D
roslina Nov 3, 2009

Super, pychotka. Uwielbiam ta strone!!!
matirishh Oct 6, 2009

z nieco większą ilością koncentratu, bo tak lubie...
polecam ten przepis, optymalny :)
~sangria Jun 30, 2009

do cebuli dodałem pokrojone w plasterki wędzone parowki sojowe 1-2 puszek (zależy ile kto robi tej fasolki), podsmażyłem to razem a potem dodałem do całej reszty w garnku i dalej tak jak w przepisie - rewelacja - czuc smak wędzonki!!!
~lukie Jan 13, 2008

Ja marchewke i pietruszke dodaje na 30 minut pred końcem gotowania
~jolka Dec 15, 2006

Bardzo smaczne! Ja dodałam to tego jeszcze pokrojone w kostke, nieopanierowane kotlety sojowe.. Polecam!
~Czarna Aug 12, 2006

Bardzo smaczna potrawa. Znakomicie dobrane przyprawy powodują, że fasolka jest bardzo aromatyczna.
~Viola Oct 20, 2005

Bardzo smaczna potrawa. Znakomicie dobrane przyprawy powodują, że fasolka jest bardzo aromatyczna.
~Viola Oct 20, 2005

niesamowicie łatwy przepis,a do tego potrawa jest znakomita.szczerze polecam wielbicielom fasolki!!!
~Lencja Feb 1, 2004

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas