7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Krem (pasta) z bakłażanów

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

uwielbiam tą pastę, w wersji pieczonej też spróbuję :) ciekawe czy mogę ją zasłoikować na 'gorsze czasy', jak myślicie?
orzechova Aug 11, 2013

Dokładnie, ja do takiej pasty pieke baklazana (bez gotowania) w piekarniku w calosci lub w kawalkach pod przykryciem
efedrina Aug 6, 2013

Zamiast smażenia powinno wystarczyć podpieczenie bakłażana w piekarniku.
limesik Aug 3, 2013

a myslicie ze wyjdzie przepis jesli nie bede smazyc baklazana z czosnkiem a zamiast tego po ugotowaniu zblenederuje go z czosnkiem? ( musze unikac smazonego)
~MJ Aug 3, 2013

aaaa i czosnek granulowany dodałam ;))
Magda-Andrzej Aug 13, 2008

słabo mi się rozgotował bakłażan, ale i tak fajnie :)
posoliłam tylko i na koniec dodałam kminku i pycha ;)
a pomyśleć, że dość sceptycznie podchodziłam do tego przepisu ;p
polecam wszystkim ;)
Magda-Andrzej Aug 13, 2008

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas