
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
<< powrót do przepisu
Bakaliowa pasta z ciecierzycy- Komentarze do przepisu -
nie omieszkam wypróbować;]
~wiedźma Feb 8, 2008
PYCHA PYCHA PYCHA!!!!!!!!!!!!!!!
~beta78 Mar 29, 2007
Właśnie mam 3/4 puszki ciecierzycy. Trochę twarda jest taka puszkowa, ale zobaczymy... Strasznie jestem ciekawa połączenia z orzechami... W tym momencie sobie przypomiałam że orzechy włoskie też mam :) idę do kuchni...
~paperina Mar 22, 2007
wiem od specjalisty, ze po moczeniu przez noc wszystkich fasoli w tym cieciorki, wode trzeba koniecznie wylac. Inaczej nam brzuch rozedmie. Taka woda wcale nie jest zdrowa, wrecz szkodliwa, o czym wczesniej nie wiedzialam i staralam sie ja skrzetnie wykorzystac. Teraz po namoczeniu wode zawsze wylewam i przeplukuje fasole. Po czym gotuje i dopiero ta wode wykorzystuje na rozne sposoby.
~dusia Feb 14, 2007
Brzmi zachęcająco, ale czy ktoś mi może powiedzieć jak długo tę pastę można przechowywać bez zamrażania? Nie mam większych doświadczeń - o alergii mojego dziecka wiem od niedawna i "raczkuję" bez mleka i mięsa.
~monikbiel May 15, 2006
Samica cietrzewia ]:-> a tak poważnie to potoczna nazwa ciecierzycy, zwanej także grochem włoskim (czemu włoskim to nie wiem, bo to roślina z Azji, może to ma coś wspólnego z królową Boną ;)) jest podobna do grochu i podobnie smakuje, ale jest lepsza ;) do kupienia w supermarketach i sklepach ze zdrową żywnością :D
~Liluch Aug 19, 2005
co too jest cieciorka..czy jakos tak??
~blanka Aug 15, 2005
To jest pyszne!!!Rewelacja!!!!Sprobujcie bo warto.
~Anuszka Apr 26, 2005
Próbowałam. Pychota !!!!!!!!!!!!!!! Wyjątkowo pasują do tego orzechy włoskie, choć normalnie za nimi nie przepadam. Polecam ten przepis wszystkim, naprawdę warto.
autor anonimowy Jul 9, 2003 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~420 Aug 16, 2012